Visie

De NVM legt de lat hoog en staat voor kwaliteit. Makelaars die zich bij de NVM aansluiten hebben rechten en plichten.

Visie

De NVM legt de lat hoog en staat voor kwaliteit. Makelaars die zich bij de NVM aansluiten hebben rechten en plichten.
Zo gelooft de NVM in het belang van kennis. Daarom is er een educatieverplichting. Een NVM-makelaar is altijd op de hoogte van de laatste regels en wetten. Hij of zij heeft verstand van bouwkundige zaken en fiscale regelgeving. Maar de NVM-makelaar weet ook hoe het spel rond de aan- en verkoop van een huis gespeeld wordt.

De NVM-makelaar is thuis in de regio. Bovendien beschikt hij of zij over actuele marktcijfers. Daarmee kan in een goede en in een lastige woningmarkt de beste waarde van een woning worden bepaald. Dat is wel zo prettig voor koper én verkoper. Klanten van NVM-makelaars vinden hun woning terug in landelijke reclames. Daarnaast organiseert de NVM de succesvolle open huizendagen, waarbij geïnteresseerden op een laagdrempelige manier een huis kunnen bekijken.

Een NVM makelaar mag maar voor één partij werken. Zo weet u bij aan- of verkoop zeker dat alleen uw belang wordt gediend. Dat zijn de regels van de NVM. Daarnaast kent de NVM-makelaar een erecode. Hij of zij zegt niets zonder het zeker te weten. Dat geeft u als klant duidelijkheid, meer vertrouwen én een goed gevoel.